• dijous 2 de febrer del 2023

Armengol subratlla que no té "cap inconvenient" en la reforma del delicte de sedició per "homologar-lo" a Europa

img


PALMA, 28 Oct.

La presidenta del Govern , Francina Armengol, ha subratllat aquest divendres que no té "cap inconvenient" en la reforma del delicte de sedició per "homologar-lo" a Europa.

la dirigent balear ha recalcat a Europa Press que "des de fa temps" el Govern mostra que està obert "a reformar els aspectes" del Codi Penal "que es consideri convenients, per homologar-los de manera proporcionada a la resta d'Europa" ".

En aquest sentit, ha especificat que no té "inconvenient si es planteja d'aquesta manera", alhora que ha recordat que la reforma del Codi Penal exigeix ​​una majoria parlamentària àmplia tant al Congrés com al Senat, "pel que cal un gran treball previ de consens".

Precisament, aquest dijous po r la nit el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, va advertir el president del Govern, Pedro Sánchez, que no reprendrà les negociacions per desbloquejar el Consell General del Poder Judicial mentre l'Executiu segueixi amb la intenció de reformar el delicte de sedició. p>

I és que els darrers dies s'ha tornat a parlar de la reforma d'aquest tipus de delicte després que la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, deixés entreveure al Congrés, durant el debat d'esmenes a la totalitat dels pressupostos del 2023, el compromís de l'Executiu nacional per abordar-la.

Notícies més vistes Avui