• dissabte 28 de gener del 2023

Armengol trasllada els seus "sentits condols" al poble britànic per la mort de la Reina Isabel II

img

PALMA, 8 Set.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha expressat "en aquests moments de dolor" els seus "sentits condols" en nom de l'Executiu balear al poble britànic per la mort de la Reina Isabel II.

En un missatge de Twitter recollit per Europa Press, la líder del Govern ha enviat "una forta abraçada" a l'ambaixador britànic a Espanya, Hugh Elliott, al cònsol general del Regne Unit i Irlanda del Nord a Catalunya, Aragó, Andorra i Balears, Lloyd Millen, ia la comunitat britànica que resideix a les Illes.

La Reina Isabel II ha mort aquest dijous als 96 anys, posant fi al seu regnat de més de 70. L'estat de salut de la monarca havia empitjorat aquests últims mesos, marcats pels problemes de mobilitat i les reiterades absències en actes especialment simbòlics.

Aquesta mateixa setmana, va rebre la nova primera a ministra, Liz Truss, a la residència de Balmoral (Escòcia), en lloc del Palau de Buckingham, com era tradició. Dimecres ja va anul·lar la seva agenda i aquest dijous la Casa Reial va confirmar que el seu estat de salut havia empitjorat.

Notícies més vistes Avui