• dimecres 7 de juny del 2023

Arriba una pastera amb una dotzena de persones a Cabrera i els migrants rescatats a Balears pugen a 83

img

PALMA, 4 Ago.

Delegació del Govern ha informat de l'arribada d'una nova pastera a Cabrera amb 12 persones a bord, de manera que el nombre de migrants rescatats després d'arribar aquest dimecres en diferents embarcacions ja puja a 83.

Segons han informat, la dotzena de persones d'aquesta última pastera arribada a la comunitat eren de origen magribí i es trobaven en aparent bon estat de salut.

Aquest incident, que va tenir lloc dimecres a les 22.10, va passar al mar al sud-oest de l'illa de Cabrera. La pastera va ser avistada prèviament per una embarcació d'esbarjo i va intervenir el Servei Marítim Provincial i Salvament Marítim. D'aquesta manera, els migrants arribats a la comunitat aquest dimecres pugen a 83.

En primer lloc, dimecres a les 00.10 hores es van rescatar 11 persones al mar a l'est de Cabrera. Posteriorment, cap a les 08.30 hores es van rescatar 35 persones més en mar al sud de Cabrera.

A més, a les 08.45 hores es van rescatar quatre persones a l'est de l'illa d'Eivissa, a 6 milles del municipi de Santa Eulària i, a les 10.40 hores, se'n va rescatar 21 més al mar al sud de l'illa de Cabrera.

Notícies més vistes Avui