Assumptes Socials treballa per esclarir l'enviament d'un document des de la seva Secretaria que incita a la vaga general. Assumptes Socials treballa en aclarir l'enviament d'un document des de la seva Secretaria incitant a la vaga general.

Assumptes Socials treballa per esclarir l'enviament d'un document des de la seva Secretaria que incita a la vaga general.

Assumptes Socials treballa en aclarir l'enviament d'un document des de la seva Secretaria incitant a la vaga general.

La consellera aclareix que tot i que el correu va sortir de la Secretaria, "no està redactat pel secretari general"

PALMA, 22 de novembre.

La Conselleria de Famílies i Afers Socials treballa per esclarir l'enviament d'un document des de la seva Secretaria General incitant a sumar-se a la vaga general convocada pel sindicat Solidaritat, vinculat a Vox.

Així ho ha indicat la consellera en declaracions als mitjans en les quals ha aclarit que tot i que el correu electrònic va sortir de la Secretaria General, "no està redactat pel secretari general de la Conselleria" ni tampoc "correspon a les instruccions que va donar en relació amb la vaga".

Segons ha publicat 'Diario de Mallorca', el correu oficial del departament va enviar la convocatòria de la vaga al personal de la Conselleria, un document de set pàgines en el qual s'hi justifica la vaga amb motivació "política i laboral".

Tags

Categoría

Illes Balears