• dimarts 21 de març del 2023

Ateses 30 persones després d'una aglomeració a la sortida d'un concert a la Plaça de Bous de Palma

img

De les tres portes que hi havia, només una estava oberta

PALMA, 21 Jun.

Un total de 30 persones han estat ateses aquesta matinada després de produir-se una aglomeració a la sortida d'un concert celebrat a la Plaça de Bous de Palma.

Segons ha indicat la Policia Nacional en un comunicat, els fets van passar cap a les 00.00 hores, quan diverses dotacions van acudir al lloc. En arribar, indicatius de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) van observar que de tres portes que hi havia, només una estava oberta i aquesta només tenia un full obert.

Ràpidament, els agents van entrar al recinte i van aconseguir obrir més portes per descongestionar l'allau de persones que s'estava produint al recinte, alhora que es va donar avís als serveis sanitaris.

Mentre la Policia Nacional evacuava la gent de l'interior, la Local va tallar el trànsit per facilitar la sortida. Un cop controlada la situació, més de 30 persones van ser ateses per atacs d'ansietat, lipotímies i cops. La Policia Nacional ha donat compte al Jutjat de funcions de guàrdia ia la Policia Local, que es farà càrrec de la investigació.

Notícies més vistes Avui