• dimarts 6 de juny del 2023

Aturat un jove després d'intentar robar una bossa i ser perseguit i retingut pels testimonis a Platja de Palma

img


PALMA, 21 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un jove després de que intentés robar una bossa a Platja de Palma i fos perseguida pels testimonis, que la van retenir fins a l'arribada dels agents.

Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional a les Balears, el succés va tenir lloc la nit de dimarts passat. La víctima va explicar que mentre estava asseguda a la terrassa d'un local, el jove va passar pel seu costat i va agafar la bossa que tenia sobre la taula.

La dona es va adonar i va poder subjectar la bossa per impedir que se l'emportés, i llavors l'home va fer una forta estrebada arrossegant la víctima i fent que es colpegés contra una tanca.

Després de l'impacte, la dona va deixar anar la bossa i el jove va sortir a la carrera. La parella de la víctima el va perseguir corrent, així com altres testimonis, que van aconseguir assolir-lo, forcejar-lo i reduir-lo. Segons van relatar a la Policia, el jove es mostrava molt agressiu.

Fins al lloc es van presentar agents de la Policia Nacional i van trobar el jove a terra, retingut pels testimonis, al costat de la bossa.

>

Una ambulància va assistir la dona pel cop en ser arrossegada pel sospitós, que li va provocar un fort dolor a la part del maluc. Per això, se l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

Notícies més vistes Avui