Notícies Balears.

Notícies Balears.

Augmenta a 49 el nombre de migrants arribats en pasteres a les Balears aquest dimecres.

Augmenta a 49 el nombre de migrants arribats en pasteres a les Balears aquest dimecres.

PALMA, 13 Set.

El nombre de migrants rescatats aquest dimecres en diferents punts de Balears ascendeix a un total de 49, arribats en tres barques diferents, l'última detectada a les 12.08 hores a Cabrera amb 16 persones a bord.

Aquest últim rescat, segons ha informat Delegació del Govern, s'ha produït al sud de l'illa de Cabrera i en ell ha intervingut Salvament Marítim i el Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil. Les 16 persones, d'origen magrebí, estan en aparent bon estat de salut.

Cal recordar que la primera barca ha estat avistada aquest dimecres a l'oest de l'illa de Cabrera, en el seu cas amb un total de 20 persones, també d'origen magrebí i en aparent bon estat de salut, a les 09.50 hores. En aquest succés hi han intervingut efectius de Salvament Marítim i del Servei Marítim Provincial.

A aquestes dues barques s'afegeix l'arribada d'una altra embarcació a Formentera amb 13 persones, que han estat rescatades en terra. Totes han presentat un aparent bon estat de salut, intervenint la Guàrdia Civil i la Policia Local

.