Notícies Balears.

Notícies Balears.

Autor d'un grafitti de vuit metres quadrats identificat al centre de Palma. Autor d'un mural de vuit metres quadrats identificat al centre de Palma.

Autor d'un grafitti de vuit metres quadrats identificat al centre de Palma.

Autor d'un mural de vuit metres quadrats identificat al centre de Palma.

Agents de la Policia Local han identificat l'autor d'un grafiti que ocupava una superfície de quasi vuit metres quadrats al centre de Palma.

Segons ha detallat el cos policial en nota de premsa, es tracta d'un jove de 24 anys i nacionalitat alemanya que va argumentar que desconeixia la prohibició.

El passat 27 de març, cap a les 18.00 hores, un ciutadà va denunciar que a la carrer del Santo Espíritu hi havia algunes persones fent pintades.

Els agents van localitzar un jove al costat del mur de tancament d'un solar recentment pintat, qui va reconèixer ser l'autor del grafiti.

L'individu va manifestar que un ciutadà espanyol li havia dit que el que estava prohibit era pintar en portals i façanes d'edificis, i que si hagués sabut que estava fent alguna cosa il·legal no ho hauria fet.

El jove, en tot cas, va ser denunciat per incomplir la Llei de seguretat ciutadana i tots els estris de pintura van ser confiscats.

A més, els agents del Grup d'Investigació i Seguiment de Denúncies analitzaran el grafiti dins de les bases de dades per buscar coincidències amb altres infraccions i promoure sancions per cadascuna d'elles, si fos el cas.

La Policia Local, durant aquests dies festius de Pasqua, ha realitzat una sèrie de controls a les zones turístiques per tal d'evitar la venda ambulant il·legal i el joc del trile.

Segons ha detallat el cos policial, van aixecar dos actes per triles, 11 actes per venda ambulant, tres informes per abandonament d'objectes destinats a la venda ambulant i un per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

En total, es van intervenir 88 objectes, com ara bosses, carteres, moneders i carteres per a targetes, que van quedar dipositats a l'emmagatzematge de la Policia Local a disposició de l'autoritat judicial.