• divendres 31 de març del 2023

Avancen les obres del Parc de la Mar amb la demolició del paviment deteriorat

img

PALMA, 12 Ago.

Les obres del Parc de la Mar, que es van iniciar el mes passat, avancen amb la demolició del paviment que estava en mal estat a la zona més propera al llac.

La tinenta d'alcalde d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el coordinador general de l'àrea, Luis Sureda, han visitat aquests dies les obres, que van ser adjudicades a l'empresa Melcior Mascaró per un import de 844.403 euros.

Durant aquest primer mes s'ha habilitat un carril d'entrada a les obres i s'està demolint la rajola més propera al llac i que, posteriorment , es renovarà amb una rajola prefabricada harmonitzada amb els colors daquest espai i de gran durabilitat. Així mateix, s'ha enderrocat completament la balustrada de l'escala, que s'ha de renovar.

Des de l'Ajuntament han recordat que aquesta obra permetrà renovar 3.900 metres quadrats de paviment del parc, 240 metres lineals de barana de rampa, pont i escales, 280 metres lineals de penya-segat, a més de reparar tot el del voral que delimita el llac.

A la fase final es plantaran els arbres protegint-los de la salinitat mitjançant dipòsits soterrats de fibra, es renovaran les fonts, papereres i bancs, i es realitzaran millores per a l'accessibilitat i en tot l'enllumenat.

El Parc de la Mar té una superfície de 91.356 metres quadrats que inclou un total de 25.320 metres quadrats de llac. /p>

Notícies més vistes Avui