• dijous 2 de febrer del 2023

Ayuso qualifica de "xiringuito" la Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària de Balears

img

La presidenta madrilenya defensa el treball de l'Oficina de l'Espanyol i carrega contra els "xiringuitos" de la resta

< MADRID/PALMA, 13 Set.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha qualificat aquest dimarts de “xiringuito” la Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària de Balears, que encapçala el menorquí Aram Ortega.

Ayuso ha fet aquestes declaracions al Debat de l'Estat de la Regió, on ha defensat la feina feta per l'Oficina de l'Espanyol, que fins fa pocs dies dirigia Toni Cantó, i ha carregat contra els xiringuitos de la resta. , a la Hispanitat i a l'espanyol al món, i en un moment en què ara mateix no s'és "la capital s ol de l'espanyol, sinó en espanyol". A més, ha defensat la seva utilitat en un moment en què "el nacionalisme i el populisme està assolant el continent americà i el projecte espanyol".

Davant d'això, Ayuso ha remarcat, a l'Assemblea de Madrid, que amb aquesta Oficina el Govern regional vol treballar perquè cada vegada més productores, empreses, estudiants i projectes culturals acudeixin a Madrid, "que és la casa de tots els accents per continuar creixent junts".

"Considerem que això té un gran potencial i que és importantíssim continuar fomentant festivals com el de la Hispanitat, que només l'any passat confito la il·lusió de més de 100.000 persones que van anar a gaudir als carrers de Madrid" , ha declarat.

La presidenta ha considerat que aquest és un esdeveniment del qual tots els espanyols haurien d'estar "molt orgullosos si no fos perquè els governs d'esquerra al llarg dels anys s'han acovardit i s'han acomplexat de tot el que Espanya ha fet pel món, negant-li a les noves generacions conèixer la seva història".

"Em parlen de quiosquets a l'hora de parlar de l'Oficina de l'Espanyol. Ara s'han tornat liberals els senyors de l'esquerra i ara resulta que els importarà l'ús dels diners públics quan no són de ningú”, ha ironitzat.

En aquest punt, ha enumerat el que para ella sí que són "xiringuitos". "Un quiosquet és la Direcció General de Palanques 2030 del Govern, o l'Oficina Nacional de Prospectiva i Estratègia de País a llarg termini, o l'Oficina de la Bicicleta, que va ser una PNL del PSOE , o el Consell Català del Foment de la Pau", ha traslladat.

També ha citat els "22 ministeris i 803 assessors dels quals la meitat pertanyen únicament a Pedro Sánchez; la Direcció General de Política Lingüística dAragó; la Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària de Balears" i l'Oficina del Consolat Especial per a l'Aliança per la nova economia de la Llengua a Moncloa".

Així mateix, ha criticat que el Govern va tenir un vicepresident que "va col·locar la seva parella de ministra" i que "el president valencià" fes "el mateix al seu Consell de Govern".

"Carmena tenia una ràdio municipal que costava cinc milions d'euros per a 457 oients de mitjana i en aquesta època van tenir recer a l'Ajuntament familiars de tots. Això sí, hi va haver per a tots. Aquí van ser comunistes de debò. , ha assenyalat.

Així, ha criticat que l'esquerra parli d'"ocurrències" quan, a més, la portaveu de Más Madrid, Mónica García, va proposar una "Oficina del Calor" o la de "la dispensadora de cremes per quan pugen les temperatures". En aquest punt, us ha recomanat dues oficines més: "l'Oficina del Bulo i la del Tuitero Compulsiu".

Notícies més vistes Avui