Notícies Balears.

Notícies Balears.

Baleares viurà una setmana amb temperatures "bastant per sobre del normal", fins als 24ºC de màxima.

Baleares viurà una setmana amb temperatures

El dijous hi haurà avisos al sud i llevant de Mallorca per boires

PALMA, 24 de gener.

Balears viurà una setmana amb temperatures "bastant per sobre del normal", amb màximes de fins a 24ºC, quan el normal per a aquesta època de l'any solen ser 16ºC, per la qual cosa es preveuen valors 8ºC superiors al normal.

Així ho ha informat aquest dimecres en declaracions a Europa Press el portaveu de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a Balears, Miquel Gili, qui ha detallat que, aquest dimecres, les Illes poden arribar als 23ºC de màxima i el dijous es pot arribar als 24ºC.

Per al cap de setmana els termòmetres es mantindran entre els 22ºC i els 23ºC de màxima, segons ha afegit, insistint que són temperatures "bastant per sobre del normal".

Pel que fa a les mínimes, també seran elevades al llarg de la setmana, rondant entre els 8ºC i els 10ºC en general, i no s'esperen pluges.

D'altra banda, Gili ha explicat que tots els dies de la setmana seran de poca nuvolositat, amb algun núvol alt durant el dia, però durant la matinada i primeres hores del matí sí s'esperen boires i bancs de boira que s'aniran aclarint amb la sortida del sol.

De fet, per al dijous s'han activat avisos al sud i llevant de Mallorca per boires de fins a 300 metres de visió que poden allargar-se, com a molt, fins a les 08.00 hores.

Els vents seran, a més, febles tota la setmana. Aquest dimecres i dijous seran de component oest, el divendres giraran al nord i nordest, i per al diumenge ja seran d'est.

De cara a la setmana vinent no es preveuen grans canvis, tot i que a principis de setmana les temperatures podrien baixar una mica, per sota dels 20ºC.

.