Notícies Balears.

Notícies Balears.

Balears demana "més responsabilitat" a Pedro Sánchez i alerta: "No ens agradaria que això tingui la intenció de victimitzar".

Balears demana

PALMA, 26 Abr.

El Govern ha demanat "més responsabilitat" al president del Govern, Pedro Sánchez, després d'anunciar a les xarxes socials que desbloquejava la seva agenda per reflexionar sobre la seva continuïtat a l'Executiu, i ha advertit que "en cap cas agradaria que això tingui la intenció de victimitzar al president".

"En cap cas ens agradaria que això tingui la intenció de victimitzar al president i es transformi en el seu primer acte de campanya electoral de les eleccions catalanes", ha respost el portaveu de l'Executiu autonòmic, Antoni Costa, preguntat al respecte pels mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al Consell de Govern.

En aquesta línia, ha retret que "només faltaria això" i ha afegit que, "si així fos, seria d'una irresponsabilitat i una instrumentalització del president del Govern d'Espanya inèdita".

Costa també ha insistit que és "irresponsable" l'actitud de Pedro Sánchez perquè "genera inestabilitat al Govern i estupefacció als espanyols i a nivell internacional".

"Des del Govern demanaríem més responsabilitat quan es dirigeix el president amb una carta publicada a les xarxes socials i comunica que el dilluns ja dirà el que hagi de dir", ha qüestionat el portaveu balear.