• divendres 3 de febrer del 2023

Balears torna a impartir el Màster en Disseny Responsable a Entorns Turístics a partir del proper curs

img

PALMA, 16 Jun.

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Balears (Easdib) ha recuperat el Màster en Disseny Responsable a Entorns Turístics, que ofereix una formació especialitzada per a la seva rehabilitació i millora sostenible, i tornarà a impartir-ho el proper curs.

Segons ha recordat la Conselleria d'Educació i Formació Professional aquest dijous en nota de premsa , es tracta d'un màster en ensenyaments artístics "pioner", que es va impartir a les Illes el curs 2017-2018 i es va suspendre amb motiu de la COVID-19.

Així mateix, des del Govern han destacat que, atès el temps transcorregut, es va haver de presentar una nova memòria per sol·licitar la verificació, que va ser aprovada l'abril del 2022.

L'objectiu del màster, han afegit, és el de satisfer les necessitats actuals de formació de diferents col·lectius de professionals, com d ensenyadors, arquitectes o arquitectes tècnics, perquè puguin donar resposta a diferents requeriments ambientals i socials en el desenvolupament de la seva activitat professional.

Es tracta per tant d'una formació que compleix amb una demanda real derivada de un canvi en l'actual model de turisme per un altre de més ambientalment amigable, socialment ètic i universalment accessible”, ha subratllat la Conselleria.

El màster està centrat en el disseny d'espais i ambients, béns i serveis de informació i comunicació gràfica per millorar el benestar humà a través del disseny social, del disseny sostenible i del disseny per a tothom.

El màster és semipresencial, consta de 60 crèdits i s'ofereixen 25 places. La presencialitat és del 20%. A més, el pla d'estudis integra cinc mòduls, el primer i el segon de caràcter analític, i els tres restants de caràcter executiu.

Aquests mòduls són 'Tipologies d'espais turístics i els factors casuístics ', 'Criteris d'intervenció en espais turístics', 'L'espai interior', 'L'espai exterior' i el Treball de fi de màster (TFM).

Notícies més vistes Avui