Notícies Balears.

Notícies Balears.

Bauçà valora la formació de l'Escola d'Hostaleria de les Illes Balears per a les noves generacions.

Bauçà valora la formació de l'Escola d'Hostaleria de les Illes Balears per a les noves generacions.

PALMA, 6 de setembre.

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, ha visitat aquest dimecres l'Escola d'Hostaleria de les Illes Balears (EHIB) i ha valorat la formació que ofereix les noves generacions vinculades al sector turístic.

El conseller ha estat acompanyat durant la visita pel director general de Turisme, Josep Aloy, el secretari general de la Conselleria, Bartomeu Alcover. S'ha reunit amb el Consell de Direcció de l'EHIB i la recentment nomenada directora gerent de l'Escola, María Llompart, segons ha informat la Conselleria en una nota de premsa.

"El turisme és una de les indústries més grans i de més ràpid creixement al món, i el seu èxit depèn en gran part de la qualitat i la preparació dels professionals que hi treballen", ha indicat Bauzà.

L'Escola d'Hostaleria de les Illes Balears va ser creada el 1995 pel Govern i la Universitat de les Illes Balears (UIB). El seu principal objectiu és crear un model formatiu, en permanent actualització, que "faciliti millorar la capacitat científica i tecnològica dels recursos humans del sector turístic balear i crear sinèrgies en altres destinacions de referència mundial".

Està situada al campus de la UIB i, així, comparteix una llarga tradició en l'ensenyament turístic que permet oferir "una formació d'alta qualitat, gràcies a una plantilla dedicada a l'activitat docent i investigadora amb una àmplia experiència i formació especialitzada".

.