Bauzá demana a Vox que "deixi córrer batalles perdudes" i faci polítiques constructives.

Bauzá demana a Vox que

PALMA, 14 Nov.

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, ha demanat aquest dimarts a Vox que "deixi córrer batalles perdudes" i els ha reclamat que facin polítiques constructives en benefici de qui els van donar la seva confiança en les passades eleccions.

En el debat de les preguntes de control a l'Executiu d'aquest dimarts al Parlament, el diputat de Vox Sergio Rodríguez ha reclamat a l'Executiu que elimini subvencions, a través de Cultura, a "entitats que volen trencar els consensos del 78 i estan a favor de l'amnistia".

Bauzà, però, ha recordat a Rodríguez que el Govern "ni treu ni dóna subvencions en funció de la ideologia sinó en règim de lliure concurrència".

El diputat de Vox s'ha referit, per exemple, a les entitats que aquest dilluns van signar un manifest en favor de la convivència, liderades per l'Obra Cultural Balear (OCB), "el julivert de totes les salses" en companyia d'altres plataformes.

Bauzá, fins i tot, ha subratllat que totes les associacions ciutadanes compleixen amb la seva finalitat i inquietud des de diferents segments de la societat. "No crec que ningú actuï amb la voluntat de perjudicar ningú, sinó amb la voluntat de millorar", ha conclòs.

Tags

Categoría

Illes Balears