Bauzá insisteix en modificar el decret de turisme d'excés i aplicar "mesures decidides i contundents". Bauzá insiste en modificar el decret de turisme d'excés i aplicar "mesures ferms i contundents".

Bauzá insisteix en modificar el decret de turisme d'excés i aplicar

PALMA, 19 Set.

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, ha assegurat que aplicarà "mesures decidides i contundents" per "combatre actituds delictives transformades en imatges virals que no representen el treball diari" de les Illes Balears, així com modificar el decret de turisme d'excessos.

El conseller s'ha explicat així després de la pregunta del diputat socialista Marco Antonio Guerrero en el ple d'aquest dimarts al Parlament sobre quines mesures concretes aplicarà en la seva política turística "per resoldre els problemes que genera el turisme d'excés i fer un turisme sostenible".

Així, Guerrero ha mostrat la preocupació de la seva formació per "la falta de model turístic" i per l'anunci de Bauzá que "el decret de turisme d'excés havia fracassat". "Com si canviant el nom es resoldria el tema", ha sentenciat el diputat.

En aquesta línia, Bauzá ha criticat que el Govern anterior no hagi reunit "ni una sola vegada" la subcomissió que determina el decret del turisme d'excés.

D'altra banda, el conseller ha donat l'enhorabona per la "gran notícia d'aquest dilluns que Menorca Talaiòtica ja és Patrimoni Mundial de la Unesco".

Categoría

Illes Balears