Belén vivent i tallers de ciència: Consulta la programació nadalenca del Consell de Mallorca.

Belén vivent i tallers de ciència: Consulta la programació nadalenca del Consell de Mallorca.

PALMA, 11 Des.

La programació nadalenca que desplegarà el Consell de Mallorca entre el 16 i el 23 de desembre, principalment a La Misericòrdia, inclou des d'un pessebre vivent fins tallers de ciència, així com activitats familiars i solidàries.

La primera de les activitats que s'ha organitzat és un pessebre vivent, que torna a celebrar-se després de 10 anys. El jardí del centre cultural La Misericòrdia acollirà, dissabte, 16 de desembre, de 17.30 a 21.00 hores, aquesta recreació de la mà d'actors i uns setanta ciutadans que s'han inscrit, a més d'animals de Natur Parc, com ovelles, gallines i porcs.

Hi haurà un recorregut amb diferents paradetes mallorquines, pastors, un naixement, els reis mags d'orient i un mercat. La jornada estarà ambientada amb música i en ella participarà el cor infantil del Teatre Principal i també s'interpretarà el cant de la Sibil·la.

A part de les activitats organitzades, durant totes les festes, estan disponibles tres exposicions nadalenques a les noves sales del centre cultural situades al costat de l'emissari.

Per diumenge, 17 de desembre, hi haurà, a les 11.00 hores, un taller infantil de ciència divertida, on s'ensenyarà els més petits a fer neu artificial, i, a les 12.00 hores, un contacontes, 'El secret de l'home dels nassos'.

Les persones que vulguin inscriure's al taller de ciència divertida es poden inscriure, de manera gratuïta, enviant un correu a [email protected].

Del 18 al 22 de desembre, entre setmana, les activitats s'han programat en horari de tarda. El dilluns, a les 17.00 hores, serà el torn del concert de la Coral 3x4 i, a les 19.00 hores, de la Unitat de Música de la Comandància General de Balears.

El dimarts, a les 18.00 hores, hi haurà el concert del Cor Juvenil del CC Sant Josep Obrer i del Cor Infantil del CC Arcàngel Sant Rafael i, a les 19.00 hores, serà el torn del concert de la coral de Son Espases i del Cor de Valldemossa.

A més, entre concert i concert, es lliuraran els Premis als Pessebres Sostenibles, que ha organitzat Escola Catòlica de Balears, per commemorar els 800 anys del primer pessebre de la història.

Quant al dimecres, 20 de desembre, hi haurà contacontes, a les 18.00 hores, amb 'El rei Carboner', i, a les 19.00 hores, el concert del cor de la Universitat Oberta de Majors.

El dijous, 21 de desembre, a les 20.00 hores, es durà a terme el concert de la Banda de Música de la Confraria Nostra Senyora de l'Esperança i la Pau. El divendres, 22 de desembre, de 18.00 a 20.00 hores, tornarà a haver-hi contacontes, amb 'Sibil·la', un concert de quintet de corda a càrrec de Nakama Quintet i un concert de Projecte Assac.

Finalment, el 23 de desembre es durà a terme la jornada final amb el lliurament dels Premis Artesania de Mallorca 2023. Es tracta de l'edició millor dotada de la història dels premis i s'han presentat un total de 90 candidatures que es resoldran, a les 12.00 hores, en un acte amb molta d'ambient artesà.

En aquest últim dia de programació també hi haurà el concert de la Banda Municipal de Marratxí i, de nou, el taller infantil de ciència divertida.

Durant la tarda, a les 17.00 hores, es durà a terme una xocolatada solidària i un gran concert de Nadal molt especial on es combinarà cors tradicionals d'adults i de nens amb cors rock i gospel. També han destacat que durant tots els dies es durà a terme una recollida solidària d'aliments a càrrec del RotarAct.

.

Tags

Categoría

Illes Balears