• divendres 3 de febrer del 2023

Calvo defensa el "comportament impecable" de Fila en la gestió de la "complicada crisi" del 'Pride Week'

img

PALMA, 17 Jun.

La delegada del Govern a Balears, Aina Calvo, ha defensat aquest divendres, en declaracions als mitjans de comunicació, el "comportament impecable" de l'alcalde de Palma, José Hila, en la gestió de la "complicada crisi" del Pride Week '.

Segons ha valorat Calvo, preguntada pels periodistes sobre la polèmica del Pride Week, l'alcalde José Hila, ha estat clar, determinant i contundent en la gestió d'una crisi complicada a l'Ajuntament de Palma, demostrant-se, a més, molt compromès amb l'interès general, que és del que es tracta”.

”De vegades, a la vida política d'una persona, s'han de prendre decisions complexes, fins i tot moltes vegades desagradable, però l'important, sens dubte, és tenir la determinació de prendre-les”, ha precisat la delegada del Govern a les Balears, que ha reiterat q ue, al seu parer, "el comportament de l'alcalde José Hila ha estat irreprotxable".

Per això, ha confiat que "l'Ajuntament de Palma pugui seguir treballant en favor dels ciutadans, tal i com ha vingut fent des de sempre".

Així mateix, preguntada per què suposaria un govern en minoria a l'Ajuntament de Palma, Calvo ha apuntat que "els governs en minoria mai són una bona notícia, perquè tothom prefereix governar en majoria, però és un model de govern permès i es pot produir".

"Des del meu punt de vista, poden continuar fent-se moltes coses encara governant en minoria" , ha emfatitzat la delegada del Govern a Balears, per qui "el que era insostenible era la situació que es vivia a l'Ajuntament per la crisi del 'Pride Week'".

"Hila ha tingut un comportament absolutament impecable des del punt de vista de la gestió, en una crisi complicada, i sempre vetllant per l'interès dels ciutadans s de Palma", ha reiterat per acabar.

Notícies més vistes Avui