• dimecres 7 de juny del 2023

Camiña reclama al Consell mesures urgents per evitar el "col·lapse" turístic a l'illa

img

PALMA, 6 Set.

La portaveu de Ciutadans (Cs) al Consell, Beatriz Camiña, ha reclamat aquest dimarts al Consell de Mallorca, mesures urgents per evitar el "col·lapse" turístic a l'illa.

En una nota de premsa, Camiña ha assegurat que "la solució a la massificació turística no passa per la turismefòbia que practiquen alguns dels socis del Pacte, sinó per una ferma aposta per la qualitat dels serveis que ofereix Mallorca a l'àmbit públic com ja es fa al privat".

Per a la portaveu de Cs al Consell, "no es pot deixar de promocionar la destinació Mallorca, que necessita seguir rebent turistes per mantenir la seva economia i, per tant, el seu estat del benestar, el que cal fer és promocionar-ho des del prisma de l'excel·lència" ". "Necessitem més inversió per millorar les deficiències en molts dels serveis que s'ofereixen als milions de persones que ens visiten cada any", ha afegit.

"Mallorca ven serveis que en realitat no ofereix Tenim carreteres, sí, però no tenen un manteniment adequat i estan encallades, tenim transport públic, però escàs i car, tenim habitatge, però a uns preus inassumibles, Mallorca ven aigües cristal·lines, però són habituals els tancaments de platges per abocaments fecals. Es ven com una destinació segura, però és aclaparadora la manca de personal a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat", ha apuntat.

"L'excusa per no fer tot això no pot ser que les competències estan trossejades, cal posar-se ja mans a l'obra per evitar que la manca de serveis que patim malmeti la imatge de Mallorca”, ha conclòs Camiña, que ha assenyalat que “precisament, al ple del Consell del proper dijous Cs preguntarà per tot això al consel ler insular responsable de Turisme, Andreu Serra".

Notícies més vistes Avui