• divendres 31 de març del 2023

Camiña renuncia als seus càrrecs al Consell de Mallorca i abandona Ciutadans

img

La fins ara portaveu de Cs al Consell creu que és "patent" que els seus principis "ja no coincideixen amb la direcció que ha emprès el partit "

PALMA, 23 Set.

La consellera de Ciutadans (Cs) al Consell de Mallorca Beatriz Camiña ha comunicat aquest divendres la seva renúncia "irrevocable" als càrrecs que ostenta a la institució insular, així com al càrrec de consellera general ia la seva afiliació en el partit en què ha militat fins ara.

Així ho ha indicat Camiña, aquest divendres, en una carta en què detalla els motius de la seva dimissió de tots els seus càrrecs representatius i orgànics a Ciutadans.

"A la vida de tota persona arriba un moment en què s'han de prendre decisions i triar un camí. En el meu cas, i arribat a aquest punt, em veig en l'obligació de prioritzar el meu estat de salut i benestar personal”, exposa a la carta de renúncia.

Cam iña indica, a més, que és "patent" que els seus principis i valors "ja no coincideixen amb la direcció que ha emprès el partit". "És per això que, el més coherent que puc fer en aquest moment, és posar fi a la meva trajectòria en aquesta formació política", afegeix.

"Vull expressar tot el meu agraïment a totes aquelles persones que durant tot aquest temps m'han acompanyat i de les que he pogut aprendre valuoses lliçons que m'han permès créixer a nivell personal, per últim desitjo fer un reconeixement especial a tots els professionals dels mitjans de comunicació i del propi partit pel tracte impecable rebut", conclou a la carta.

Cal recordar que el conseller executiu de Cs al Consell Osvaldo Cifre va ser designat aquest dijous com a nou portaveu del grup de la formació taronja a la institució insular, càrrec que ostentava fins ara Beatriz Camiña.

Aquest relleu arriba després que, dimarts passat, Cs comuniqués la seva decisió d'obrir un procediment disciplinari contra Camiña. El partit va assenyalar que l'obertura d'aquest expedient es devia al "comportament" mantingut per Camiña dimarts passat, durant el ple del Consell de Mallorca, així com "altres motius".

Notícies més vistes Avui