Campos assolix els -1ºC de temperatura mínima aquest 2 de gener.

Campos assolix els -1ºC de temperatura mínima aquest 2 de gener.

PALMA, 2 de gener.

La localitat mallorquina de Campos ha arribat aquest dimarts, dia 2 de gener, als -1 graus centígrads (ºC) de temperatura mínima, la més baixa de l'illa fins a les 08.29 hores d'aquesta jornada.

Així ho ha comunicat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en un missatge a la xarxa social 'X', recollit per Europa Press, en el qual detalla les temperatures mínimes d'aquest dimarts a Balears.

A Mallorca, la mínima més baixa l'ha registrat Campos, amb -1ºC, seguida de les estacions meteorològiques d'Escorca, Lluc; Escorca, Son Torrella; Campos, Salines i Binissalem, amb 0ºC.

Per contra, les temperatures mínimes més altes registrades aquest dimarts a Mallorca s'han comptabilitzat a Cabrera, amb 12ºC; a Far de Capdepera, amb 11ºC i a Llucmajor, Cap Blanc, amb 10ºC.

A Menorca, la mínima més baixa ha estat a l'aeroport de Menorca, amb 5ºC. Per contra, la temperatura mínima més elevada s'ha vist a Es Mercadal i a La Mola, amb 9ºC, respectivament.

I, a les Pitiüses, la mínima més baixa s'ha registrat a Sant Joan de Labritja, amb 1ºC, seguida d'Eivissa 'Vila', amb 3ºC. Pel contrari, la més alta ha estat l'assolida a Formentera, amb 5ºC.

.

Categoría

Illes Balears