• dilluns 5 de juny del 2023

CCOO Balears adverteix les patronals: "O hi ha pujada salarial o hi haurà conflicte"

img

PALMA, 6 Jul.

El secretari general de CCOO Balears, José Luis García, ha advertit aquest dimecres a les patronals que "o hi ha pujada salarial o hi haurà conflicte" aquesta propera tardor.

Així ho ha expressat García, durant la protesta convocada per CCOO i UGT davant de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears ( CAEB), a Palma, per exigir una pujada dels salaris davant la crisi actual.

Al voltant de 80 persones, segons CCOO, s'han sumat aquest matí a aquesta convocatòria convocada pels dos sindicats a nivell estatal sota el lema 'Salari o conflicte'.

En la seva intervenció, José Luis García ha qualificat de 'irresponsables' les patronals, ja que 'fan pagar als treballadors aquesta crisi'. "Els empresaris estan repercutint en els preus finals dels productes aquesta inflació, però els treballadors no veuen recompensats els salaris en la mateixa proporció", ha censurat, advertint els empresaris "que vagin alerta perquè tots aquests beneficis poden venir enrere "

En aquest punt, ha exigit a les patronals que se senten a negociar, tant en l'àmbit estatal com en la negociació col·lectiva dels diferents convenis, perquè si no ho fa, "hi haurà conflicte" amb referència a possibles mobilitzacions, concentracions i manifestacions. "Estem farts de sempre haver de pagar aquestes situacions que no hem provocat", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui