CCOO critica el "desemparament postal" de Correus a les Balears i exigeix "recursos suficients" per poder prestar el servei.

CCOO critica el

PALMA, 22 Ago.

El sindicat CCOO ha criticat l'"abandonament postal" de Correus a les Balears i ha exigit "recursos suficients" per poder prestar el servei "amb unes mínimes garanties de qualitat".

En una nota de premsa, CCOO ha denunciat que la direcció de Correus, "malgrat els esforços del personal per tirar endavant el servei postal", té a l'empresa immersa en "un complet abandonament" a les Illes.

Segons el sindicat, "localitats com Marratxí, Campos, Sa Pobla, Inca o unitats de repartiment de Palma com la central, es Fortí, Can pastilla o el Terreno acumulen milers i milers de paquets, cartes i notificacions malgrat els esforços del personal".

En aquest sentit, ha censurat que Correus, amb els seus gestors al capdavant, "són incapaços de realitzar correctament la seva tasca i suplir al personal que es troba de vacances, baixes mèdiques...". Tot, ha afegit, "mantenint l'escàs personal en actiu extenuat".

A més, ha lamentat que cada vegada més ciutadans s'apropen a les unitats de repartiment a recollir els enviaments que esperen, ja que els carters "estan desbordats" per la quantitat de correspondència acumulada per "la falta de contractació i la mala gestió".

Finalment, des de CCOO han recordat que porten anys denunciant "desmantellament del servei postal públic per part del govern, que ha retallat el fons de finançament del servei postal universal en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) i s'ha desentès de la pèssima gestió de desguàs i del retall de plantilla dels últims anys del seu president Juan Manuel Serrano".

Tags

Categoría

Illes Balears