• divendres 31 de març del 2023

CCOO Hàbitat Balears demana la dimissió del gerent i la directora de RRHH de Trablisa per "falta de solidaritat"

img

El sindicat critica que "no paguen les nòmines als seus treballadors"

Els empleats s'han concentrat aquest dijous davant del Jutjat de Via Alemanya

PALMA, 23 Jun.

La secció sindical de CCOO Hàbitat Balears ha demanat la dimissió del gerent i la directora de Recursos Humans (RRHH) de Trablisa per "falta de solidaritat, en no pagar les nòmines dels seus treballadors", durant la concentració d'aquest dijous protagonitzada pels vigilants de seguretat del Teatre Principal de Palma.

Segons ha detallat el sindicat en nota de premsa, la protesta s'ha desenvolupat davant de les portes del Jutjat de Via Alemanya "per exigir que pagui les nòmines que deu a aquests vigilants, que van ser subrogats per l'empresa Trablisa ja fa més d'un mes" ".

CCOO ha recordat en aquest sentit que el 17 de juny passat, quan es va portar a cap la primera mobilització a CaixaForum, la responsable de RRHH de Trablisa "va negar que li certifiquessin per part del Teatre principal aquest deute a l'hora d'assumir el concurs".

Amb tot, el sindicat ha assegurat tenir a la seva disposició el plec de condicions i que en aquest concurs s'informa del càlcul de deute pendent que té l'empresa contractista respecte a les nòmines i la seguretat social del personal de seguretat adscrit al servei.

En aquest punt , la secció sindical de CCOO a Trablisa ha manifestat que continuaran amb les mobilitzacions i protestes "fins que la mercantil reconegui el deute, pagui les nòmines i deixi de posar excuses". La propera mobilització serà el 27 de juny a les 11.00 hores a l'Estació Intermodal, entrada principal, davant de Plaça Espanya.

Notícies més vistes Avui