• dissabte 3 de juny del 2023

Cinc detinguts, dos menors, per furts al descuit a Platja de Palma mentre els turistes es banyen

img

PALMA, 8 Set.

La Policia Nacional ha detingut cinc joves, dos menors , per furts 'al descuit' a Platja de Palma aprofitant el moment en què els turistes estan a l'aigua.

Segons ha informat la Policia Nacional, aquestes cinc detencions van tenir lloc en un marge de dos hores. Els robatoris van ser vistos per agents que cada dia patrullen la zona de paisà per evitar ser detectats.

Els detinguts són un espanyol de 23 anys, dos marroquins de 20 i 29 anys i dos menors d'edat.

p>

El primer d'aquests fets va tenir lloc dimarts a les 1.30 hores de la matinada, quan un indicatiu va veure com un grup de quatre persones entrava a la platja de forma sigil·losa per robar les pertinences d'uns turistes que eren al aigua.

En veure'l, els agents van interceptar els sospitosos i van realitzar un escorcoll superficial, en què van trobar diversos mòbils i diners en efectiu, que va ser tornat als seus amos.

Tot just dues hores més tard, a les 3.30 hores, un altre indicatiu de paisà va veure com un noi aprofitava una pila d'hamaques per amagar-se i s'acostava fins a les pertinences d'una parella. En arribar, va sostreure objectes de la bossa i va sortir de la platja.

Els agents li van donar l'alto i van confiscar dos mòbils i diners en efectiu.

XOX

Notícies més vistes Avui