Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cinc joves detinguts a Palma per introduir per la força a un altre en un cotxe, agredir-lo i amenaçar-lo.

Cinc joves detinguts a Palma per introduir per la força a un altre en un cotxe, agredir-lo i amenaçar-lo.

PALMA, 12 de maig.

Agentes de la Policia Nacional han detingut cinc joves, tres d'origen espanyol, un búlgar i un cinquè dominicà d'entre 18 i 27 anys d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, amenaces i lesions, per suposadament haver-se emportat a la força un altre jove, traslladant-lo a un descampat a Cala Major, a Palma, on li van agredir i amenaçar, al·legant, aparentment, una deute.

En nota de premsa, la Policia ha informat que els fets van tenir lloc el passat 5 de febrer, cap a les 21.45 hores, després de rebre una trucada al 091 d'un ciutadà que alertava que al barri de la Soledat Nord de Palma, havia vist com un grup de persones estava amenaçant i colpejant un jove, aconseguint introduir-lo a la força a l'interior d'un vehicle i fugir del lloc.

Els fets van ser posats en coneixement del Grup d'Assalts de la Policia Nacional que va iniciar una investigació per tal d'aclarir-los totalment, prioritzant la identificació i localització de la víctima, així com dels agressors.

Les investigacions policials van donar fruit i els agents van poder identificar la víctima, qui presentava lesions greus amb una fractura i ferides que van requerir punts de sutura. Al·legadament, el mòbil hauria estat un ajust de comptes per una deute monetària de la víctima amb els agressors, en la qual suposadament hauria rebut diners per a la compra de substància i hauria quedat amb l'import sense comprar res.

Els investigadors van descobrir que el grup de joves va introduir a la víctima a la força i en contra de la seva voluntat a l'interior del vehicle, patint aquesta puntades i cops per part dels assaltants fins que aquests van fer entrar en el vehicle des d'on es van desplaçar fins a un descampat al barri de Cala Major.

Una vegada allà, i segons ha explicat la Policia Nacional, els agressors es van baixar del vehicle i els esperava un altre grup de joves, un d'ells amb una barra de ferro. Acte seguit van començar a colpejar a la víctima fins que finalment l'hi van llançar contra uns matolls, proférent-li amenaces i exigint-li el pagament de la deute l'endemà a la qual van sumar un import major.

Els agents del grup d'Assalts van dur a terme més gestions, aconseguint finalment identificar sis persones, procedint a la detenció de cinc d'elles el passat dimarts i dimecres, 7 i 8 de maig respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, amenaces i lesions. Respecte al sisè se li ha pres declaració com investigat no detingut.