Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cirer considera insòlita la polèmica amb Córdoba: "Situacions personals que s'acabin convertint en polítiques, que s'aclarixin el més aviat possible".

Cirer considera insòlita la polèmica amb Córdoba:

PALMA, 13 de desembre.

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, ha reconegut, sobre la polèmica amb el diputat i president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, que "el que està passant és alguna cosa insòlita" i ha esperat que "les situacions personals que deriven en situacions polítiques s'aclareixin el més aviat possible, perquè no s'està donant una bona imatge a la ciutadania".

"La prioritat sempre ha de ser l'interès general, el bé comú i el servei als ciutadans", ha respost Cirer als mitjans de comunicació preguntada al respecte, durant una visita a un centre a Palma.

En aquesta línia, ha explicat que el compromís de l'Executiu balear és "seguir treballant per Formentera", alguna cosa que, segons ha dit, "ha quedat molt clar en els projectes i compromisos de les diferents conselleries" amb l'illa.

"Cal seguir treballant pels compromisos i necessitats de Formentera", ha sentenciat Cirer.

Cal recordar que aquest dimarts passat, Llorenç Córdoba va assegurar que el problema del deslindament de costes estava darrere de l'"atac despietat" cap a ell. En concret, segons va declarar davant els mitjans de comunicació, després de descobrir que era "mentida" la promesa del Govern d'aprovar un deslindament propi per a l'illa, el PP va orquestrar contra ell aquesta situació per fer-lo "callar".