Cirer proposa una auditoria per a conèixer "la situació real de les prestacions". Cirer proposa una auditoria per conèixer "la situació real de les prestacions".

Cirer proposa una auditoria per a conèixer

PALMA, 19 Set.

La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, ha anunciat que proposarà una auditoria de la gestió de les prestacions per veure "la situació real en què es troben" i "aclarir punts que generen dubtes de la gestió anterior".

Així ho ha anunciat després de ser preguntada per la diputada de MÉS per Mallorca Marta Carrió sobre "si eliminaran les ajudes del Govern a les famílies que no tenen el certificat de residència, com ho marca l'acord 106 amb Vox".

En aquest sentit, Cirer ha respost que "no suprimiran l'ajuda contemplada per llei" i que treballaran "per estar al costat de totes les persones que realment ho necessiten", així com "per a la integració dels recents arribats a la comunitat". "L'acord amb Vox no contradiu aquesta voluntat", ha assegurat.

A més, ha afegit que la Conselleria gestionarà les ajudes de les quals disposa "de forma eficient i eficaç" i que arribaran "a totes les persones que realment ho necessiten".

Categoría

Illes Balears