Citen a un jove acusat de violar una nena de 13 anys que va conèixer per Instagram.

Citen a un jove acusat de violar una nena de 13 anys que va conèixer per Instagram.

PALMA, 13 de gener.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Illes Balears celebra aquest dimarts (09.45 hores) vista prèvia al judici contra un jove acusat de violar una nena de 13 anys que va conèixer per Instagram.

La vista havia de celebrar-se inicialment el passat mes de novembre i, en cas de no arribar a un acord ara, el judici es celebrarà, previsiblement, a l'abril de 2025.

El Fiscal demana per al noi set anys de presó pel delicte d'agressió sexual amb penetració a menor de 16 anys per uns fets que van ocórrer al maig de 2022.

Acusat i víctima es van conèixer a través d'Instagram i havien començat una relació d'amistat. Un dia, amb el pretext d'ajudar-lo amb els deures d'anglès, mentre estaven a l'habitació del processat, aquest va començar a besar-la i tocar-li els pits.

En rebutjar ella el comportament, la va portar al llit, on la va violar. La menor va quedar molt afectada i va explicar els fets a la seva mare un mes després, moment en què es va presentar la denúncia. El Ministeri reclama igualment una indemnització de 4.000 euros.

.

Tags

Categoría

Illes Balears