• dilluns 5 de juny del 2023

Ciutadans planteja a Cort reactivar els pressupostos participatius "abans que finalitzi 2022"

img

PALMA, 16 Set.

La portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha presentat una iniciativa , que serà debatuda en la propera sessió plenària, en què se sol·licita "la reactivació dels Pressupostos Participatius abans que finalitzi 2022".

En una nota de premsa, Ciutadans ha explicat aquest divendres que 2019 va ser l'últim que l'Ajuntament va convocar els Pressupostos Participatius, "oblidant-se'n en aquesta legislatura, fet que suposa un bagatge molt pobre per als que es fan anomenar 'govern de la gent''.

En aquest sentit, Pomar ha considerat que des de Ciutadans "estem a favor d'una convocatòria anual de Pressupostos Participatius que s'afronti amb garanties i viabilitat per no provocar la desafecció als veïns de Palma".

D'aquesta manera, Pomar ha recordat que "el govern de Hila no només ha si incapaç d'executar els projectes, sinó que ha desmantellat aquest procés de participació ciutadana que no convoca des del 2019".

"A tot això, cal unir la informació desmoralitzadora que es pot obtenir de la pàgina web de 'Tu fas Palma' del mateix Ajuntament de Palma, on es veuen projectes que van ser aprovats i encara no s'han executat o estan paralitzats, com, per exemple, dotar d'una àrea recreativa polivalent i multiedat Son Gual , de l'exercici 2019", ha explicat Pomar.

Finalment, la portaveu de la formació liberal a Palma ha declarat que "considerem de vital importància la necessitat de reactivar els Pressupostos Participatius a la nostra ciutat garantint la transparència en el procés i fer tots els passos necessaris per recuperar la confiança dels veïns de Palma en la millora de la qualitat democràtica i fer-los partícips en les decisions de la nostra ciutat".

Notícies més vistes Avui