• divendres 31 de març del 2023

Cladera assegura que "no li consta" que Cort s'hagi retirat del patrocini al RCD Mallorca

img

Jarabo va assegurar aquest dimecres que l'Ajuntament de Palma no participaria a l'acord

PALMA, 22 Set.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assegurat aquest dijous que "no li consta" que l'Ajuntament de Palma s'hagi retirat del patrocini al RCD Mallorca i ha expressat la seva confiança que segueixi treballant en aquesta matèria igual que la resta d'institucions.

"El Consell de Mallorca ha fet la seva part i entenc que la resta de parts estan fent el mateix", ha afirmat en declaracions als mitjans després de participar a la conferència de presidents juntament amb la líder del Govern, Francina Armengol.

Cladera ha reivindicat que l'acord amb el patrocini amb el club mallorquinista sempre s'ha desenvolupat en col·laboració amb la resta d'institucions i ha expressat la seva confiança que segueixi sent així.

Les dec Laracions de Cladera s'han produït hores després que el portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, assegurés aquest dimecres que Cort no participarà a l'acord del Consell insular per finançar el RCD Mallorca.

"L'Ajuntament de Palma no participarà a l'acord del Consell de Mallorca per finançar el RCD. És un acord que es limita a la institució insular”, va indicar després de ser preguntat pel tema després de la Junta de Govern.

Notícies més vistes Avui