• dijous 30 de març del 2023

Cladera desmenteix "rotundament" que l'acord amb el RCD Mallorca es negociés amb el PP i sense comptar amb els socis

img

PALMA, 11 Ago.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera , ha desmentit "rotundament" aquest dijous que l'acord de patrocini entre la institució insular i el RCD Mallorca es negociés amb el PP i sense comptar amb els socis de govern --MÉS i Podem--.

Així ho ha indicat Cladera, en declaracions als mitjans, en ser preguntada per una informació de 'Diario de Mallorca' que apunta que les negociacions per tancar aquest acord de patrocini es van dur a terme sense comptar amb els socis, però sí amb els 'populars'.

La presidenta ha detallat que es va realitzar "un treball intens" des de la Fundació Mallorca Turisme i que, una vegada estava llest el patrocini, es va convocar un patronat de la Fundació on es va comunicar l'acord, primer als socis i després als partits de l'oposició.

En aquest sentit ha indicat que si "els socis no han entès bé la situació", es faran "les explicacions oportunes a les reunions de seguiment del Pacte". Per això, ha demanat "treballar de forma discreta" perquè fins ara els acords de Raixa "s'han emportat amb total normalitat", amb el 92% dels projectes ja iniciats.

A el seu judici, aquest patrocini "en cap moment desvirtua el full de ruta marcat en aquesta legislatura" i es tracta de "una bona acció". "Potser no ho hem sabut explicar bé", ha afegit.

Cladera ha admès que aquest acord "pot causar diferents interpretacions" en tractar-se de "una novetat". Amb tot, ha destacat que el Mallorca és "un club d'elit" que és a Primera Divisió, per la qual cosa aquest patrocini permet fomentar "un turisme sostenible i per a tot l'any, emprant l'esport com a base". /p>

Ha recordat que el Consell “ja patrocina molts esports” i que aquest acord “va molt més enllà del que és posar el nom a l'estadi del Mallorca”. "En cap moment potencia el turisme de masses", ha remarcat, alhora que ha afegit que la quantitat de recursos que es destinen a aquesta acció s'ha decidit per mitjà d'una "valoració a nivell tècnic". /p>

Notícies més vistes Avui