• dimarts 21 de març del 2023

Cladera repetirà com a candidata del PSIB al Consell de Mallorca: "És el moment de tornar-ho a fer"

img

PALMA, 30 Set.

Catalina Cladera ha anunciat aquest divendres que repetirà com a candidata socialista a la presidència del Consell de Mallorca: "Ara és el moment de tornar-ho a fer".

Així, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i actual presidenta del Consell ha demanat a la militància del PSIB el seu suport amb l'objectiu de "continuar transformant l'illa liderant el Consell i els socialistes de Mallorca".

"Crec que, en aquesta vida, si hi ha una cosa que val la pena és lluitar amb els valors del socialisme per millorar el nostre món i continuar avançant per a una Mallorca pròspera, digna, junta i sostenible, que sigui l'escenari ideal per fer realitat els nostres somnis i el dels nostres fills”, ha subratllat.

En aquest sentit, Cladera ha admès que “ha estat una legislatura molt difícil” però que el seu govern ha estat “sen possible a les necessitats de les famílies, autònoms i empreses”.

”Quan governem els socialistes, no amaguem el cap, mirem als ulls dels problemes i les dificultats per posar-hi solució. Per això és important que sempre hi hagi socialistes al capdavant del Govern, del Consell o de qualsevol alcaldia de Mallorca”, ha finalitzat.

Notícies més vistes Avui