• dimarts 21 de març del 2023

Clàudia Costa assumeix la cartera de Participació Ciutadana i Jordi Vilà la de Promoció Econòmica a Cort

img

Unides Podem reestructura les carteres a l'Ajuntament de Palma després de la polèmica per l'organització de la Pride Week

PALMA , 19 Jul.

La regidora de Participació Ciutadana i Govern, Clàudia Costa, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, han pres possessió de les seves actes aquest dimarts al ple extraordinari de l'Ajuntament de Palma .

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha comunicat aquest dimarts que la nova regidora Clàudia Costa assumirà la cartera de Participació Ciutadana i Govern Interior, fins ara dirigida per Alberto Jarabo.

< D'altra banda, Jordi Vilà ha estat designat en substitució de l'exregidor Rodrigo Romero, que va renunciar a la seva acta després de la filtració d'uns àudios. Es farà càrrec de làrea de Promoció Econòmica i Ocupació; de la presidència de l'Empresa Funerària Municipal (EFM) de què fins ahir va ser el seu gerent; i del Districte Platja de Palma-Pla de Sant Jordi.

El fins ara regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, assumirà la cartera de Justícia Social, Feminisme, Lgtbi i Qualitat. A més de mantenir el seu lloc com a regidor del Districte Centre.

Aquests canvis suposen una reestructuració de les àrees d'Unidas Podemos a Cort. "Aquesta etapa suposa un nou repte. Tinc molta il·lusió i ganes de treballar en benefici de la ciutadania", ha declarat Vilà.

En aquest sentit, la nova regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior ha valorat positivament el canvi: "Fa tres anys que treballem en la gestió, tenim formació en gestió pública i creiem que això és bo i ens permetrà treballar per complir els objectius establerts".

Notícies més vistes Avui