• dijous 2 de febrer del 2023

Comença la renovació integral de tot el paviment de la plaça Pau Casals de Santa Caterina

img

Pastor: "Comencem les obres que permetran fer accessible aquesta plaça que és un punt neuràlgic de Santa Caterina"

PALMA, 25 Oct.

La renovació integral de tot el paviment de la plaça Pau Casals de Santa Caterina ha començat aquesta setmana, emmarcada en el conjunt d'actuacions que s'estan executant amb el pla de barris.

p>

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dimarts en una nota de premsa, aquesta setmana s'ha iniciat la renovació integral de tot el paviment de la plaça Pau Casals de Santa Caterina, que suma 2.600 metres quadrats. Aquesta millora, emmarcada en el conjunt d'actuacions que s'estan executant amb el pla de barris, té un pressupost de 340.000 euros i una durada de les obres de dos mesos i mig.

L'àrea d'Infraestructures renovarà els 2.600 metres quadrats de paviment de tot aquest espai i dels carrers Monterrey i Cervantes, situats just davant de la plaça. Aquesta actuació té com a objectiu millorar l'accessibilitat d'aquest punt de trobada del barri, on se situa el PAC i que presentava desperfectes produïts per obres de serveis i arrels de l'arbrat.

En aquest sentit, la tinenta d'alcalde d'Infraestructures i Accessibilitat, Angéilca Pastor, ha destacat que aquesta petició atén una demanda històrica de la barriada. "Són obres que faran que aquesta plaça, que és un punt per socialitzar a Santa Catalina, sigui accessible", ha dit la regidora.

Així, el projecte que ara s'executarà conserva el disseny original de la plaça amb bandes diagonals i se substitueix el paviment existent per un de similar de la mateixa tonalitat vermellosa col·locat en forma d'espina de peix. La rampa d'accés a la plaça, situada al carrer Cervantes, es modificarà per complir la
normativa d'accessibilitat.

XOX

Notícies més vistes Avui