Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat trasllada a Prohens deu propostes de "preocupacions principals".

Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat trasllada a Prohens deu propostes de

PALMA, 4 Des.

Una delegació del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (Cermi) ha traslladat a la presidenta del Govern, Marga Prohens, un total de deu propostes sobre les seves "preocupacions principals", que passen per l'habitatge i la posada en marxa del Reglament d'Accessibilitat Universal.

"En el marc del Dia de la Discapacitat, hem presentat deu propostes generals sobre les nostres preocupacions principals. Entre elles, algunes passen per l'habitatge, perquè estem molt preocupats per la convivència i la igualtat de condicions, i la posada en marxa de les iniciatives del Reglament d'Accessibilitat Universal", han explicat des de l'entitat en declaracions als mitjans.

En aquesta línia, han valorat la "predisposició" del Govern de treballar "perquè la discapacitat sigui un dels punts principals de la legislatura".

En la reunió d'aquest dilluns han estat presents, a més de la líder de l'Executiu balear, la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer. Per part de l'entitat han participat, entre d'altres, el president de Cermi Balears, Alessandro Marinelli, i la secretària de Cermi Balears i presidenta del Consell Territorial de l'ONCE, Alejandra Luque.

.

Tags

Categoría

Illes Balears