Condemnada a un any de presó l'administradora d'una comunitat de propietaris per quedar-se amb els diners de les quotes. Condemnada a un any de presó l'administradora d'una comunitat de propietaris per quedar-se amb els diners de les quotes.

Condemnada a un any de presó l'administradora d'una comunitat de propietaris per quedar-se amb els diners de les quotes.

Condemnada a un any de presó l'administradora d'una comunitat de propietaris per quedar-se amb els diners de les quotes.

PALMA, 30 de gener.

L'administradora d'una comunitat de propietaris de Mallorca ha acceptat aquest dimarts una condemna d'un any de presó després de confessar que es va quedar amb 52.000 euros procedents de les quotes dels veïns.

La defensa i les acusacions han arribat a un acord de conformitat en la vista celebrada al matí a la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears.

La dona no ingressarà a la presó perquè se li ha concedit una suspensió, sempre i quan no cometi cap altre delicte en quatre anys, pagui una multa de 740 euros i retorni els diners defraudats. Per això, ja ha consignat 32.000 euros i ha acceptat un pla de pagaments de 578 euros mensuals.

Entre els anys 2014 i fins a l'abril del 2019, la dona va exercir com a administradora de la comunitat, sent responsable, entre altres funcions, dels comptes on es dipositaven les quotes dels propietaris i de la realització de pagaments als diferents proveïdors per obres o serveis prestats.

En aquest període, va realitzar diverses disposicions patrimonials dels comptes de la comunitat a comptes de la seva titularitat o que estaven gestionats per ella.

Tags

Categoría

Illes Balears