• dimarts 6 de juny del 2023

Condemnat a dos anys de presó per obligar la seva dona a mantenir relacions sexuals mentre l'enganxava i insultava

img

Les parts han arribat a un acord

PALMA, 21 Oct.

L'home acusat d'obligar la seva parella a mantenir relacions sexuals mentre l'enganxava i l'insultava ha estat condemnat a dos anys de presó.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears ha celebrat aquest divendres la vista prèvia al judici contra l'home, que ha finalitzat en acord entre les parts. Així, el condemnat ha reconegut els fets i s'ha mostrat conforme.

A més, el Tribunal ha acceptat la suspensió de la pena privativa de llibertat per un termini de quatre anys condicionada a no cometre cap delicte i abonar íntegrament 25.000 euros de responsabilitat civil. Inicialment, Fiscalia demanava per a l'individu un total de 20 anys de presó per tres delictes.

El succés va passar des de principis de 2018 fins a finals de 2019. En aquest temps, l'home menyspreava i humiliava "constantment" a la seva dona. A més de dir-li expressions com "ets una truja" o "tu faràs el que jo t'ordeni", la comminava a suportar pràctiques sexuals amb agressions físiques i verbals.

Tot i que ella no li agradaven, l'home "no dubtava" a colpejar-lo amb força al pit, donant-li bufetades o agafant-la pel coll durant les relacions sexuals.

A més de la condemna esmentada, s'ha admès la prohibició d'aproximar-se a la víctima a menys de 500 metres durant deu anys.

Notícies més vistes Avui