• divendres 2 de desembre del 2022

Condemnat a un any de presó per tocar les cuixes i el darrere a una menor en pujar a un autobús a Mallorca

img


PALMA, 25 Oct.

Un home ha acceptat aquest dimarts un any de presó per un delicte d'abús sexual per tocar a les cuixes i el darrere una menor en el moment en què esperava per pujar a un autobús a Manacor.

Els fets van tenir lloc el febrer passat una estació d'autobusos. El processat, de 61 anys, ha reconegut que va col·locar les mans a sobre de les cuixes de la víctima, de 16 anys, i va pujar palpant fins als glutis per sobre de la roba.

Quan la menor es va girar per retreure-li el que estava fent, ell li va contestar amb expressions com "ja t'agradaria follar amb mi" o "quin moviment sensual". Com a conseqüència dels fets la menor va patir ansietat i temor al desplaçar-se sense companyia a les nits.

A la vista convocada aquest dimarts a l'Audiència Provincial, la defensa de l'acusat ha arribat a un acord amb la Fiscalia pel que ha aconseguit una rebaixa de la pena, inicialment de dos anys de presó.

Amb tot, no ingressarà a la presó ja que se li ha concedit la suspensió de la pena, amb la condició de no cometre cap altre delicte en dos anys i pagar una indemnització de 1.500 euros pels danys morals a la víctima, a raó de 100 euros al mes.

A més de la pena de presó se li ha imposat una mesura de llibertat vigilada per temps de tres anys, en què haurà de participar en un programa d'educació sexual. A més, se l'inhabilita per exercir professions que comportin contacte amb menors i se li imposa una ordre d'allunyament a favor de la víctima per cinc anys.

Notícies més vistes Avui