• dimarts 6 de juny del 2023

Condemnat un fisioterapeuta per abusos a una menor durant una sessió a Mallorca

img

Se l'inhabilita per exercir com a fisioterapeuta

PALMA, 6 set.

Un fisioterapeuta de 35 anys ha acceptat aquest dimarts una condemna de dos anys de presó per abusos a una menor durant una sessió, el setembre del 2020 a Mallorca.

La defensa de l'home ha aconseguit un acord de conformitat amb les acusacions pel qual s'ha evitat el judici, durant una vista a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears.

Els fets es remunten al 14 de setembre de 2020, quan la jove va acudir a la que era la seva novena sessió acompanyada del seu xicot, ja que s'havia sentit incòmoda en sessions anteriors. Amb tot, el professional no va deixar passar la parella de la víctima.

Així, l'encausat va començar la sessió de massatge i, estant la menor tombada de panxa enlaire, va palpar la zona dels seus pits, introduint les mans per dins de la samarreta. Així mateix, aquesta vegada tombada de cap per avall, l'home va repetir els gestos a la zona dels glutis, arribant fins i tot a palpar les zones íntimes de la jove, que va fer un moviment brusc amb la cama per aturar-lo.

de la pena de presó, s'ha acordat la inhabilitació especial per exercir com a fisioterapeuta. Igualment, ha pagat una indemnització de 7.000 euros a favor de la víctima.

Notícies més vistes Avui