• dilluns 5 de juny del 2023

Condemnen a quatre anys de presó un home per intentar violar la seva cap

img

PALMA, 7 Jul.

Un home ha estat condemnat aquest dijous a quatre anys de presó per intentar violar la seva cap, que el tenia contractat per al manteniment de la finca on residia.

Durant el judici, celebrat a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears, el processat ha vist rebaixada la condemna després que les parts hagin arribat a un acord de conformitat, ja que inicialment el Ministeri Fiscal sol·licitava set anys de presó. D'aquesta manera, l'home complirà condemna per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa amb l'atenuant d'intoxicació després d'haver ingerit grans quantitats de begudes alcohòliques.

Quan l'acusat hagi complert dues terceres parts de la condemna, haurà de ser expulsat del territori nacional ja que no compta amb permís de residència. A més, no es podrà acostar la víctima a menys de 500 metres.

Els fets han estat reconeguts per l'home, que l'estiu del 2021 vivia en una caravana a la finca on estava emprat per la dona per fer el servei de manteniment.

Poc després que la víctima se separés de la seva parella, mesos abans, l'acusat va començar a proferir-li frases sexuals, encara que ella li va recriminar, fins que un dia li va proposar anar a banyar-se junts. En aquell moment, la dona es va negar i es va tancar a la seva habitació.

No obstant, cap a la mitjanit, l'home va irrompre nu a la seva habitació, es va abalançar sobre ella, la va agafar dels homes i la va fer fora. sobre el llit. Allà, li va fer petons i lametons pel pit, li va palpar els genitals i va intentar penetrar-la. L'home va arribar fins i tot a introduir-li la llengua a la vagina. En un moment determinat, l'home es va aturar i va fugir.

L'agressió va provocar a la dona diversos hematomes en diverses parts del cos i va arribar a precisar atenció psicològica.

Notícies més vistes Avui