• dimecres 7 de juny del 2023

Coneix aquí les restriccions del trànsit a Palma amb motiu del Safir Palma Marathon del dia 9 d'octubre

img

PALMA, 4 Oct.

La Policia Local ha informat aquest dimarts de les diferents restriccions de trànsit que hi haurà a la ciutat amb motiu de la celebració del Safir Palma Marathon que tindrà lloc dilluns que ve.

Segons ha assenyalat, es produiran restriccions tant al centre de la ciutat, com al passeig Marítim, per la qual cosa han recomanat l'ús de Via Cintura, seguint les indicacions dels agents de la Policia Local i dels voluntaris de la prova encarregats de la regulació de trànsit i del control de la senyalització, tant a la zona de la cursa, com a les zones exteriors.

Els principals talls de trànsit que es produiran seran a la 01.00 hores a l'avinguda Gabriel Alomar en direcció a Porto Pi ia Antoni Maura des de plaça de la Reina; a les 06.30 hores al passeig Marítim amb avinguda Argentina en direcció a l'aeroport; ia les 07.30 hores a la rotonda Porto Pi en direcció a l'aeroport. A les 08.00 hores hi haurà un tancament total del circuit (zones ponent i centre).

En cas de dubte han recomanat trucar al telèfon d'informació que s'ha habilitat (900710092) de dilluns a dijous de 08.00 a 16.00 hores, dissabte de 08.00 a 18.00 hores i diumenge de 08.00 a 15.00 hores.

En la mesura que sigui possible, els agents facilitaran la sortida dels residents per les zones habilitades.

>

Notícies més vistes Avui