• dimarts 6 de juny del 2023

Continua la vaga de treballadors de neteja de viària d'Alcúdia després de finalitzar sense acord la negociació

img

PALMA, 14 Jul.

Els treballadors de neteja de viària del municipi d'Alcúdia (Mallorca) continuaran amb la vaga després que hagi finalitzat sense acord aquest dijous a la tarda la negociació.

Els sindicats, la patronal i l'Ajuntament d'Alcúdia s'han tornat a asseure a negociar aquest dijous, que ja suposa la quarta jornada de vaga en el servei.

"Són les mateixes propostes que porten fent des de fa quatre dies", ha assenyalat, en declaracions a Europa Press, el secretari general de la Federació de l'Hàbitat de CCOO a Balears, Miguel Pardo.

Les principals reclamacions són que s'arreglin els vehicles del servei i que es garanteixin els plecs de condicions. "Ens diuen que suspenguem la vaga i que si veiem que no poden complir, seguim amb la vaga", ha assegurat Pardo, que ha afegit que els "han enganyat moltes vegades".

A aquest sentit, Pardo ha admès que la negociació es troba en “una situació complicada”. Tot i això, ha destacat que continuen estant disposats a negociar: "Ens asseurem on ens truquin" a negociar.

Cal recordar que aquest dimecres va finalitzar sense acord la reunió a Sa Pobla, per la qual cosa al municipi també es manté la vaga al servei.

Notícies més vistes Avui