Notícies Balears.

Notícies Balears.

Continuen a la planta de biomassa d'Eivissa les tasques d'extinció.

Continuen a la planta de biomassa d'Eivissa les tasques d'extinció.

IBIZA, 3 Jul.

Els treballs d'extinció i retirada de material a la planta de biomassa de Sant Rafael continuen aquest dilluns, segons han informat els bombers d'Eivissa al seu compte de Twitter.

Durant el cap de setmana aquestos efectius també van manifestar a les seves xarxes socials que la situació millora, baixant l'emissió de fums a la zona.

Precisament, el passat divendres des del Govern informaven que un informe emès per la unitat mòbil de la Secció d'Atmosfera de l'Executiu balear desplaçada a l'incendi de l'estació de biomassa reflectia que la qualitat de l'aire a la zona és bona i no presenta cap perill per a la població.

Tots els elements analitzats (substàncies derivades de l'atzufre i del nitrogen, monòxid de carboni, ozó i partícules en suspensió) presentaven nivells innocus tant pels veïns de la zona afectada per l'incendi com pels intervenents de l'operatiu. Aquesta unitat mòbil estarà operativa fins a la finalització de l'emergència.

Des de la setmana passada, la Unitat Militar d'Emergències (UME) s'ha incorporat a l'operatiu per a extingir l'incendi comptant per això amb un conovoi amb més de 60 intervinents i més de 20 màquines.