• dimecres 29 de març del 2023

Controlat l'incendi declarat al Polígon de Son Castelló

img

PALMA, 27 Ago.

Els Bombers de Palma ja han aconseguit, després de més de dues hores de treball, tenir controlat l'incendi declarat aquest dissabte , al Polígon de Son Castelló.

Segons ha informat Bombers de Palma als mitjans de comunicació, el foc s'ha declarat cap a les 16.00 hores d'aquest dissabte, en un solar entre dues naus al carrer Gremi de Boneters, 19, del Polígon Son Castelló, on havia acumulat una gran quantitat de ferralla.

Fins al lloc s'han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Palma, dels parcs de Son Malferit i sa Teulera. A més, hi han acudit fins a la zona agents de la Policia Local i de la Policia Nacional; així com ambulàncies del SAMU 061.

A aquesta hora, diverses dotacions de Bombers de Palma encara romanen a la zona on s'ha produït el foc. Si bé, la majoria ja està tornant als seus parcs.

Per sort, i atès que l'incendi s'ha produït a l'exterior de les naus no s'han hagut de lamentar danys materials. A més, no s'han registrat ferits, ja que aquestes estaven buides quan ha començat l'incendi, del qual encara se'n desconeix l'origen.

Notícies més vistes Avui