• dissabte 3 de juny del 2023

Controlat l'incendi forestal al Puig de Can Mateu de Capdepera

img

Les flames han afectat aproximadament 0,68 hectàrees de pineda

PALMA, 9 Jul.

Efectius de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat) ja han donat per controlat l'incendi forestal declarat aquest dissabte, a les 15.50 hores, al Puig de Can Mateu de Capdepera.

Segons ha informat l'Ibanat en un missatge a Twitter , recollit per Europa Press, el foc han estat controlades a les 18.30 hores, després que l'incendi forestal, que al principi ha estat declarat de nivell 1, hagi canviat a nivell 0.

El canvi de nivell del foc s'ha confirmat a les 17.47 hores, cosa que significa que pot ser controlat amb els mitjans previstos al pla Infobal i que, encara en la seva evolució més desfavorable, no suposa perill per a persones no relacionades amb les tasques d'extinció, ni per a béns diferents dels de naturalesa forestal.

En l'extinció de l'incendi hi ha feina en aquests moments dues brigades, un agent de Medi Ambient (AMA), dos tècnics, tres tanquetes, dos pick up i una cuba. Els mitjans aeris, que també han treballat en tasques contraincendis, s'han retirat després de donar-se el foc per controlat.

Des de l'Ibanat s'ha calculat que, fins ara, les flames han afectat aproximadament 0,68 hectàrees de pineda al Puig de Can Mateu de Capdepera.

Notícies més vistes Avui