• dissabte 3 de juny del 2023

Convoquen vaga indefinida del personal que atén a l'aeroport de Palma persones amb mobilitat reduïda

img

PALMA, 21 Jun.

El Sindicat Independent del Servei PMR, el personal que atén les persones amb mobilitat reduïda a l'aeroport de Palma, ha convocat vaga indefinida a partir de l'1 de juliol vinent. " a la convocatòria de la vaga després que l'empresa ni tan sols respongui a les seves reclamacions.

Entre les reivindicacions, Aranda ha destacat que l'empresa no respecta l'acord signat amb el comitè amb data de febrer de 2018.

Alhora, ha afegit, la companyia deu als seus treballadors plusos i actualització de l'IPC que correspon abonar per conveni i segons ha fixat la jurisprudència sobre això.

També ha advertit que la companyia està incomplint el que temperat en la reforma laboral en mantenir uns 200 treballadors eventuals.

A més, ha advertit, s'està traient treballadors de la borsa d'ocupació, pactada per conveni, sense justificar-ne la sortida, sense tenir motius i sense haver treballat.

Avui dia, a l'aeroport de Palma presten aquest servei uns 300 treballadors, que estarien cridats a secundar l'atur.

Segons ha lamentat el representant dels treballadors , avui dia no hi ha cap contacte o negociació prevista amb l'empresa, després que aquesta no hagi respost a les reclamacions presentades tant en persona com per correu electrònic.

Notícies més vistes Avui