• dimecres 7 de juny del 2023

Conxa Juanola anuncia que no es presentarà a les primàries d'Ara Maó

img

MENORCA, 5 Oct.

L'actual tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Medi Ambient de l'Ajuntament de Maó, Conxa Juanola, ha anunciat aquest dimecres que no es presentarà a les primàries de l'agrupació d'electors Ara Maó al·legant que el seu compromís era per dos mandats un termini que, segons ha dit, es va complir el mes de maig passat.

Juanola, qui va ser alcaldessa de Maó entre 2015 i 2019, ha subratllat que "és el moment de preparar nous equips que encarin el nou mandat amb més força que mai per tenir responsabilitats de futur i aconseguir una societat que sàpiga encarar els nous reptes i acompanyar una ciutadania conscient i responsable”.

En aquesta línia, ha avançat que es presentaran a les primàries d'Ara Maó “persones de màxima solvència, il·lusionades, honestes i compromeses amb tots els sectors socials que existeixen a Maó com a municipi divers ia les que ac entenyaré per fer d'aquest món un lloc millor per viure".

"Encara queda molta feina per fer fins al mes de maig i ho seguiré fent amb la mateixa il·lusió i dedicació de sempre i oberta a totes les propostes que arribin i que ajudin a millorar ia créixer", ha manifestat en un comunicat.

XOX

Notícies més vistes Avui