Notícies Balears.

Notícies Balears.

Córdoba acusa Alcaraz de filtrar una conversa dirigida i nega demanar un sobresou al Govern. Còrdova acusa Alcaraz de filtrar "una conversa dirigida" i torna a negar que demanés al Govern un sobresoueldo.

Córdoba acusa Alcaraz de filtrar una conversa dirigida i nega demanar un sobresou al Govern.

Còrdova acusa Alcaraz de filtrar

IBIZA, 10 de març.

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha acusat a l'exvicepresident insular José Manuel Alcaraz de filtrar uns àudios en els quals assegura que 4.000 euros "li anirien fantàstic", i ha tornat a negar que demanés al Govern un sobresou.

Córdoba ha assegurat que les gravacions difoses aquest diumenge pel Periòdic d'Eivissa i Formentera formen part d'una conversa de la qual només s'ha escoltat un fragment i, per tant, s'han posat part d'unes declaracions "segons interessa".

En resposta a preguntes dels mitjans de comunicació, Llorenç Córdoba ha acusat Alcaraz de ser qui presumptament ha filtrat la gravació d'una conversa que va tenir lloc el 4 de novembre i el contingut de la qual, segons ha opinat, hauria de separar-se del que va passar després a Palma, quan es va reunir amb la presidenta del Govern, Marga Prohens, per parlar del deslinde de costes.

El president del Consell de Formentera ha tornat a negar d'aquesta manera que anés a demanar diners a Palma, reiterant que la gravació és "una conversa dirigida" perquè, segons ha afegit, Alcaraz li va canviar de tema i no s'escolta la conversa completa.

Així mateix, Córdoba ha insistit que va demanar unes compensacions ja que els 2.700 euros als quals té dret com a diputat "íntegrament" van ser reclamats per Sa Unió. "I jo hauré de treballar amb alguna cosa", ha continuat.

També ha reiterat que Alcaraz i els seus companys han intentat apartar-lo del càrrec "per interessos personals i econòmics per fer i desfer el que ells vulguin a Formentera", negant que siguin interessos polítics els que han motivat tota aquesta crisi.

"Que deixi treballar i deixi de bloquejar el Consell", ha reiterat Córdoba dirigint-se a l'exvicepresident insular José Manuel Alcaraz.

El president del Consell ha acabat afirmant fins i tot que Alcaraz pot anar a Fiscalia a lliurar les gravacions. "Si vol, jo l'acompanyo, tot i que ells mateixos han dit que no hi ha ilegalitats ni hi ha res i que treure això per intentar enganyar la gent, l'únic que fa és causar mal al Consell", ha conclòs.