Córdoba acusa el Govern de "mentir" amb la promesa d'una delimitació de costes pròpia per a Formentera.

Córdoba acusa el Govern de

Assegura que, després de descobrir l'engany, va començar l'"atac despietat" que està patint

FORMENTERA, 12 Des.

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha assegurat que el problema del deslinde de costes està darrere de l'"atac despietat" que està patint ell.

Segons Córdoba, després de descobrir que era "mentida" la promesa del Govern balear d'aprovar un deslinde propi per a l'illa, el PP, a través dels seus consellers, hauria organitzat contra ell aquesta situació per fer-lo "callar". "El PP ha mentit", ha declarat davant dels mitjans de comunicació.

Durant la seva compareixença, Córdoba ha començat assenyalant que el poble ja ha vist que tot el que s'assegurava contra ell "era fals", demostrant que totes les acusacions llançades contra ell "són mentida".

"Ara, entenem la veritat de què realment ha passat aquí", ha assenyalat Córdoba, qui ha relatat que el 28 de novembre va acudir a Palma per assistir a una reunió sobre un punt "crucial" com és el deslinde de costes, un problema "prou important" com perquè el president de Formentera acudís a la reunió. Segons ha dit, sense ser avisat, a la trobada també hi van acudir representants de Compromís o del PP, alguna cosa que Córdoba no va entendre en aquell moment.

Córdoba ha destacat que, durant la passada campanya electoral, des del PP l'ara presidenta del Govern, Marga Prohens, va prometre un deslinde propi per a l'illa de Formentera, alguna cosa que l'Executiu no pot complir per no tenir competències.

"Tot el que ens han dit fins ara són mentides, mentides i mentides", ha reiterat, recordant que ha estat ara quan ha exigit explicacions sobre la promesa del Govern balear.

"Alcaraz ha estat un actiu bàsic per prolongar aquesta gran mentida del Govern balear", ha reiterat Córdoba, qui ha exigit al 'popular' que expliqui "per què ha muntat tot això".

Córdoba ha reiterat que no cessarà els dos consellers als quals aquest dilluns va exigir la dimissió. "És el que ells esperen que faci perquè així seria jo el dolent", ha dit també.

.

Tags

Categoría

Illes Balears